Коцељева

 Општина

 Привреда

 Сервиси грађана

 Инфо

 Друштво

 Вести

 Коцељевачке новости


ОПШТИНА КОЦЕЉЕВА - ВЕСТИ
FLOOD OF MAY 15, 2014

     
  FLOOD OF MAY 15, 2014

 
УПЛАТА ПОМОЋИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА

     
     Обавештавамо све заинтересоване људе из иностранства који желе да помогну финансијски у тешкој ситуацији у општини Коцељева изазваној поплавама да је отварен девизни рачун на који је могуће уплатити помоћ из иностранства. Потребно је да се приликом уплате строго придржава инструкција за уплату које се налазе испод посебно за ЕУР, УСД или ЦХФ.

Још једном велико хвала свима који желе да помогну.

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ
ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА


For all interested people from abroad who want to help in a difficult financial situation of the municipality Koceljeva caused flooding that has liberalized the foreign exchange account that can be paid from abroad. It is necessary to strictly adhere to the time of payment instructions for payment that are under particular the EUR, USD and CHF.

Once again a big thank you to all who want to help.

STAFF EMERGENCY
MUNICIPAL KOCELJEVA
КЛИКНИТЕ НА СЛИКУ ЗА УВЕЋАЊЕ

 

 
АПЕЛ ЗА ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ

     На захтев многобројних организација и појединаца објављујемо број жиро рачуна на који сви људи добре воље могу да уплате помоћ за отклањање последица катастрофалних поплава.

ОПШТИНА КОЦЕЉЕВА
Рачун за хуманитарну помоћ
840-3072741-09

     Унапред хвала ,
     Председник општине
     Верољуб Матић

 
ПРОМОТИВНА АКЦИЈА "КОШ ЗА ЈОШ"

     Да децу вратимо на спортске терене, а одрасле рекреативном бављењу спортом.
     Кошаркашки савез Србије, Стална конференција градова и општина, Министарство омладине и спорта и Министарство просвете, науке и технолошког развоја запоцели су промотивно-едукативну кампању под називом „Кош за још" цији је циљ промоција спорта, физицке активности и здравог живота са акцентом на концепт „спорт за све", који подразумева да бављење спортом у Србији треба да буде доступно свима, без обзира на старосне, имовинске и друге разлике.
     Деца данас направе 40.000 покрета дневно мање него раније генерације и то је један од главних разлога што у Србији у овом тренутку имамо више од 15 одсто изразито гојазне деце. Такоде, две трецине одраслог становништва у Србији је физицки неактивно у слободно време. Имајуци све ово у виду, наш циљ је да овом акцијом желимо да децу вратимо на спортске терене, а одрасле рекреативном бављењу спортом.
     Стална конференција градова и општина сматра да је задатак градова и општина, али и централних власти, да сваком граданину буде омогуцено да се слободно бави спортом у оквиру своје локалне заједнице и да се тежиште са професионалног спорта, који је био у фокусу последњих двадесет година, пребаци на доступност спорта сваком граданину.
     Акција „Кош за још" обухвата ликовни и литерарни конкурс за децу предшколског узраста и уценике основних школа, а награде најбољима бице додељене на финалном турниру КУП-а Радивоја Кораца од 6. до 9. фебруара. Више детаља о конкурсу на страни http://www.skgo.org/reports/details/1412
     Акцију прате и промотивне активности путем медија, пре свега емитовањем три промотивно-едукативна спота. Главни промотер акције је селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђордевиц, који је уцествовао и у снимању спотова. Промотивне спотове у трајању од по 30 секунди у ХД формату можете преузети на сајту СКГО-а на страни http://www.skgo.org/reports/details/1408

 

     Позивамо медије да се прикљуце овој акцији од најширег друштвеног знацаја и да емитовањем ових спотова подрже наше напоре да децу вратимо на спортске терене..
     Промотивна акција „Кош за још" покренута је на иницијативу групе студената факултета ФЕФА Београд, заљубљеника у кошарку, са основном идејом да пошаљу другацију слику о кошарци у односу на постојецу која се огледа у бројним негативним појавама везаним за навијацке групе и хулигане.

 
ЈАВНИ ПОЗИВ УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА, ЦРКВАМА И ВЕРКСИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРОГРАМА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ОПШТИНУ КОЦЕЉЕВА, РАДИ ФИНАНСИРАЊА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

     На основу члана 38. Закона о удружењима („Службени гласник РС“ број 51/2009), члана 5. Уребе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса које реализују удружења („Службени гласник РС“, бр. 8/12 и 94/13), Одлуке о буџету општине Коцељева („Службени лист града Шапца и општина, Богатић, Владимирци и Коцељева“, број 23/13) и члана 5. став 2. Правилника о критеријумима и поступку доделе средстава удружењима грађана, црквама и верским заједницама за реализовање програма од јавног интереса за општину Коцељева, („Службени лист града Шапца и општина, Богатић, Владимирци и Коцељева“, број 4/2013), Председник општине Коцељева дана 08.01.2014. године расписује


ЈАВНИ ПОЗИВ

УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА, ЦРКВАМА И ВЕРЕРКСИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРОГРАМА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ОПШТИНУ КОЦЕЉЕВА, РАДИ ФИНАНСИРАЊА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

ОДЛУКА КОМИСИЈЕ - DOWNLOAD

Преузмите документацију - DOWNLOAD

 
ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ – ЛИЦИТАЦИЈУ РАДИ ОТУЂЕЊА КАТ. ПАРЦЕЛА БРОЈ 724/14 И 724/15 ОБЕ У КО КОЦЕЉЕВА- ВАРОШИЦА

     На основу чланова 96. и 97. Закона о планирању и изградњи ( „Сл. гласник РС“, бр. 72/2009; 81/2009; 64/2010; 24/2011; 121/2012; 42/2013 и 50/2013 ), члана 11. Одлуке о отуђењу и давању у закуп грађевинског земљишта у својини општине Коцељева ( „Сл. лист града Шапца и општина Богатић, Владимирци и Коцељева“, бр. 25/2012 и бр.16/2013), а у складу са Одлуком о отуђењу кат. парцела број 724/14; 724/15 и 724/16 у КО Коцељева – варошица ( „Сл лист града Шапца и општина Богатић, Владимирци и Коцељева“, бр.10/2013) и Одлуком о спровођењу поступка отуђења кат. парцела број 724/14 и кат.парц.број 724/15, обе у КО Коцељева – варошица - Надзорног одбора Дирекције за грађевинско земљиште, путеве и изградњу општине Коцељева, ЈП Коцељева број 06 -222 од 18. децембра 2013. године и Одлуком о расписивању јавног огласа за јавно надметање – лицитацију Председника општине Коцељева број 464 - 17/II – 2013 од 23. децембра 2013. године, Комисија за спровођење поступка располагања грађевинским земљиштем на седници одржаној дана 30. децембра 2013. године, утврђује и објављује текст

ЈАВНОГ ОГЛАСА
ЗА ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ – ЛИЦИТАЦИЈУ РАДИ ОТУЂЕЊА КАТ. ПАРЦЕЛА БРОЈ 724/14 И 724/15 ОБЕ У КО КОЦЕЉЕВА- ВАРОШИЦА

Преузмите документ - DOWNLOAD

 
Одлуке за утврђивање пореза на имовину на територији општине Коцељева

     
     Одлука о коефицијентима за утврђивање пореза на имовину - DOWNLOAD

     Одлука о обавези подношења пореских пријава - DOWNLOAD

     Одлука о одређивању зона - DOWNLOAD

     Одлука о утврђивању просечних цена квадратног метра - DOWNLOAD

     Одлука о висини стопе амортизације - DOWNLOAD

     Одлука о висини стопе пореза - DOWNLOAD

 
Упутство за припрему Одлуке о буџету општине Коцељева за 2014. год.

     КОРИСНИЦИМА БУЏЕТА ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

     На основу члана 31. став 1. тачка 2. подтачка 1, члана 36. и 41. Закона о буџетском систему („Службени гласник РС”, бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013 и 63/2013) достављамо Вам Упутство за припрему Одлуке о буџету општине Коцељева за 2014. годину, у складу са којим ћете израдити предлог вашег финансијског плана.

     Овогодишње Упутство за припрему Одлуке о буџету општине за 2014.годину даје се на основу Упутства за припрему одлуке о буџету локалних власти за 2014. годину, које је Министарство финансија доставило општини 07.10.2013.године, али без усвојене Фискалне стратегије за 2014. годину са пројекцијама за 2015. и 2016. годину.

Упутство за припрему Одлуке о буџету општине Коцељева за 2014. годину - DOWNLOAD

Остала документација - DOWNLOAD

 
ФЕСТИВАЛ ЗИМНИЦЕ - КОЦЕЉЕВА 2013.

vucic

vucic 1

Најзначајнија манифестација у општини Коцељева ,,Фестивал зимнице'' одржана је по пети пут 27. и 28. септембра 2013. године. Своје производе изложилило је 140 излагача из целе Србије.
Први потпредседник Владе Републике Србије Александар Вучић својим присуством увеличао је цео догађај.
Он је на манифестацији "Фестивал зимнице" у Коцељеви рекао да је та манифестација изванредна и поручио да ће увек бити снаге и могућности да Србија тако нешто помаже."За нас је важно да производимо не само сировину, продајемо пшеницу, кукуруз, краставац, парадајз... већ да правимо полупрерађевине и прерађевине, да можемо скупље да продамо оно што смо сами направили", рекао је Вучић.

Вучић је, након обиласка штандова на "Фестивалу зимнице", рекао да можда први пут говори са мало оптимизма јер је сигуран да кад се ствари поставе на своје место и када видимо какви су нам проблеми радом, марљивошћу и енергијом можемо да их решавамо и да напредујемо.

Вучић је навео да многи производи које је данас видео на фестивалу изгледају боље него у многим земљама на Западу.
"И краставчићи са љутим паприком, и слатко са шљивама и пекмез од шљива у мало којој земљи могу да спреме као што то раде српски домаћини", додао је Вучић.

Вучић је рекао да је уверен да ће Коцељева постати место окупљања свих оних који имају нешто да понуде и да верује да ће следеће године бити још већи број излагача на фестивалу.
Он је додао да је Фестивал зимнице манифестација која подстиче предузетнички дух и на којој је Србија показала шта има, шта може да има и шта хоће да понуди.
"Захваљујем вам на стрпљењу и подршци и посебно на томе што знате кроз какво време пролазимо, али уверени да заједно можемо да остваримо будућност за своју децу", рекао је Вучић.
На фестивалу се окупило много људи, а на бини у центру Коцељеве одржавају се разне културне манифестације у којима су учесници пре свега предшколска и школска деца са маскенбалима, хоровима, рецитацијама и позориштим представама.

 

                Други о ,,Фестивалу зимнице ''

 

                                         rts link

         Страница РТС-а о ,,Фестивалу зимнице'' са видео прилогом

 

                                      tanjug link

              

Страница Тањуга о ,,Фестивалу зимнице са видео прилозима

 

                                       B92 link

                       Страница Б92 о ,,Фестивалу зимнице''

 

                                    Vlada RS link

                        Вест на сајту Владе Републике Србије

 

                                     novosti link

                        Вечерње новости о Фестивалу зимнице

 

                                   B92 link

                   Још једна вест на сајту Б92 о Фестивалу зимнице

 

          Погледајте неке видео прилоге о Фестивалу зимнице

 

                        Погледајте овај видео на YouTube

 
 
ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ, број ЈН: 03

     На основу чланова 55. Став 1 тачка 2, 57. и 60. став1 тачка 3 Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“, број 124/2012)
ОПШТИНСКА УПРАВА КОЦЕЉЕВА

Позива понуђаче да поднесу понуде у поступку јавне набавке мале вредности:
Предмет јавне набавке је јавна набавка мале вредности услуга - Преправка специјалног ватрогасног возила, ознака из општег речника јавне набавке 50000000,50100000.

Позив за подношење понуда - DOWNLOAD

Конкурсна документација - DOWNLOAD

 
4. КОЦЕЉЕВАЧКИ КЛИМА БЛОК МАРАТОН

     СТАРТ И ЦИЉ: Старт трке је 22. септембра 2013. у 10 сати из центра Коцељева где је и циљ трке.

    СТАЗА: Стаза је кружна. Трчи се из центра Коцељева асфалтним путем до Доњег Црниљева гдје је окрет и трчи се истим путем натраг до Коцељева гдје је и циљ трке. Полумаратонци ће имати окрет на половини стазе. Окрепне станице на сваких 3-4 км.

    ВРЕМЕНСКИ ЛИМИТ: 5 сати

    СТАРОСНИ ЛИМИТ: 18 година, за млађе потребна је писмена сагласност родитеља или тренера.

    ПРИЈАВЕ: Пријаве се врше преко интернет сајта www.коцељева.гов.рс и следећих е-маил адреса: мицицсрецко@гмаил.цом и , као путем телефона на број 065 2755 974.
Пријављивање преко интернета може се извршити до 18.септембра. Могуће је и касније пријављивање, као и на сам дан трке, али за те пријаве се не гарантује комплет такмичарски пакет и финишерска медаља.

    СТАРТНИНА: Не плаћа се

    КАТЕГОРИЈЕ: Маратон: апсолутна мушка, апсолутна женска, ветерани са хендикеп бодовањем
Полумаратон: апсолутна мушка, апсолутна женска, ветеран и ветеранке са хендикеп бодовањем

    НАГРАДЕ: На циљу се добија финишерска медаља, диплома. Три првопласирана тркача у мушкој и женској категорији добијају новчане награде.

    МАРАТОН
Мушкарци
I -- 30.000 динара
II -- 20.000 динара
III -- 12.000 динара

Жене * - * УСЛОВ је резултат испод 4 сата
I -- 25.000 динара
II -- 15.000 динара
III -- 8.000 динара

Ветерани/ке
I -- 8.000 динара
II -- 5.000 динара
III -- 3.000 динара    ПОЛУМАРАТОН
Мушкарци / Жене
I -- 8.000 динара
II -- 5.000 динара
III -- 3.000 динара

Ветерани/ке
I -- 5.000 динара
II -- 3.000 динара
III -- 2.000 динара

    ПРАТЕЋЕ ТРКЕ: Трка задовољства: 2 км –

    ГАРДЕРОБА: Осигурана

    НОЋЕЊЕ: У случају потребе обратити се организатору.

    САТНИЦА:
- 08:30-09:45 Пријава такмичара и преузимање стартних бројева
- 09:45-10:00 Поздравна реч организатора
- 10:00 Старт трке маратона и полумаратона
- 10:05 Старт утрке задовољства
- 14:00 Проглашење победника
- 15:30 Затварање манифестације


    ПРЕВОЗ: Организовани превоз из Београда за првих 50 пријављених, са поласком у 7 х са Трга Николе Пашића.

    ИНФОРМАЦИЈЕ: Бајуновић Владимир 015 556 537
064 827 61 24
Мићић Срећко 011 2755 974
063 863 65 02

Како стићи до Коцељеве

Коцељева се налази на нешто мање од 100 километара од Београда, и то отприлике на половини регионалног пута који повезује Ваљево и Шабац.

Из правца Београда се стиже преко Обреновца, а затим може да се бира или преко Уба или преко Владимираца. Приближно време пута је нешто више од сат времена.

Из правца Новог Сада најбрже се стиже преко Руме и Шапца.

МАРАТОНЦИ И МАРАТОНКЕ – ДОЂИТЕ ДА СЕ ДРУЖИМО

 
ЈАВНИ КОНКУРС
      На основу члана 29. Закона о јавним предузећима (''Сл. гласник РС'', број 119/2012), члана 32. став 1. тачка 9. Закона о локалној самоуправи (''Сл. гласник РС'', број 129/07) и члана 36. став 1. тачка 9. Статута општине Коцељева (''Сл. лист Општине'', број 27/08) и члана 38. Статута Јавног комуналног предузећа ''Прогрес'' Коцељева који је Скупштина општине Коцељева усвојила Закључком број 06-19 од 29.03.2013. године, Скупштина општине Коцељева на 9. седници одржаној дана 24.05.2013. године о б ј а в љ у ј е

ЈАВНИ КОНКУРС
ЗА ИМЕНОВАЊЕ
ДИРЕКТОРА ЈАВНОГ КОМУНАЛОГ ПРЕДУЗЕЋА ''ПРОГРЕС'' КОЦЕЉЕВА

Преузми конкурс - DOWNLOAD

 
ЈАВНИ КОНКУРС
     На основу члана 29. Закона о јавним предузећима (''Сл. гласник РС'', број 119/2012), члана 32. став 1. тачка 9. Закона о локалној самоуправи (''Сл. гласник РС'', број 129/07) и члана 36. став 1. тачка 9. Статута општине Коцељева (''Сл. лист Општине'', број 27/08) и члана 39. Статута Дирекције за грађевинско земљиште, путеве и изградњу општине Коцељева, ЈП број 06-54 од 18.03.2013. године који је Скупштина општине Коцељева усвојила Закључком број 06-19 од 29.03.2013. године, Скупштина општине Коцељева на 9. седници одржаној дана 24.05.2013. године о б ј а в љ у ј е

ЈАВНИ КОНКУРС
ЗА ИМЕНОВАЊЕ
ДИРЕКТОРА ''ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА, ЈП'' НА ПЕРИОД ОД ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

Преузми конкурс - DOWNLOAD

 
ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ, број ЈН: 07

     Предмет јавне набавке: "Разни грађевински материјали и санитарни производи" за потребе обезбеђивања основних услова становања избегличкој породици која живи на територији општине Коцељева, ознака из општег речника јавне набавке 43300000, 44100000, 44110000, 44112000, 44190000, UB03 44411000.

Позив за подношење понуда - DOWNLOAD

Конкурсна документација - DOWNLOAD

 
ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ, број ЈН: 06

     Предмет јавне набавке: „Пољопривредне машине“,ознака из општег речника јавне набавке 16000000 за потребе избегличких породица које имају боравиште/пребивалиште на територији општине Коцељева(корисника пројекта), а неопходна им је помоћ за економско оснаживање кроз доходовне активности.

Позив за подношење понуда - DOWNLOAD

Конкурсна документација - DOWNLOAD

 
НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

 

     Поштовани суграђани; Још једна тешка година је за нама. Глобална криза,која није заобишла ни Србију, избори,који су нам се десили,елементарне непогоде попут поплаве,града, суше и обилних снежних падавина, учинили су да протеклу годину тешко проживимо. Свесни целокупне ситуације,трудили смо се и смогли снаге да барем у извесној мери ублажимо негативне ефекте.

     Скромним буџетом наше општине и његовим рационалним коришћењем, изградили смо: 27 км водоводне мреже, 4км високонапонске и 7км нисконапонске електро мреже. Изградили смо 5 трафо станица, асфалтирали смо 11 улица, урадили канализациону мрежу у 5 улица. Наставили смо инфраструктурно опремање индустријске зоне за повећање електро енергетске стабилности и система јавне расвете. Израдили смо и усвојили просторни план, као највиши плански документ општине. Издвојили смо значајна средства из буџета за запошљавање кроз локални акциони план, изградили смо нови део предшколске установе и проширили смештајни капацитет наших најмлађих суграђана. У потпуности смо опремили спортску халу и урадили Географски информациони систем општине. Наставили смо традицију Фестивала зимнице и коцељевачког Клима блок маратона.

     За 2013-у годину смо определили преко 8 500 000 динара за рехабилитацију малских и атарских путева, како бисмо побољшали квалитет живота на селу. Израдићемо пројектну документацију за реконструкцију општинскиог пута О1 Коцељева-Свилеува до Баталага у вредности преко 2 000 000 динара. Изградићемо неколико уличних система, од којих је приоритет Омладинска улица до Предшколске установе и спортских објеката. Наставићемо са инфраструктурним радовима високо и ниско напонском електро мрежом, системом водо снабдевања, као и свим другим неопходним објектима, који битно утичу на квалитет живота свих нас.
     С тога Вам желим;

     Да Вам ова 2013-а година буде знатно боља. Да нас заобиђу елементарне непогоде. Да нам приноси на њивама буду што већи. Да се очувају постојећа радна места и отворе нова. Желим вам срећу и добро здравље, успех у послу и каријери. Нека нас у овој години буде још више, нека Ваше домове обасја радост.

     Желим Вам срећну и успешну Нову Годину и божићне празнике.

     ПРЕДСЕДНИК
     ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

     Верољуб Матић

 
3. КОЦЕЉЕВАЧКИ КЛИМА БЛОК МАРАТОН

 

СТАРТ И ЦИЉ: Старт трке је 30. септембра 2012. у 10 сати из центра Коцељева где је и циљ трке.

СТАЗА: Стаза је кружна. Трчи се из центра Коцељева асфалтним путем до Доњег Црниљева гђе је окрет и трчи се истим путем натраг до Коцељева гђе је и циљ трке. Полумаратонци ће имати окрет на половини стазе. Окрепне станице на сваких 3-4 км.

ВРЕМЕНСКИ ЛИМИТ: 5 сати

СТАРОСНИ ЛИМИТ: 18 година, за млађе потребна је писмена сагласност родитеља или тренера.

ПРИЈАВЕ: Пријаве се врше преко интернет сајта њњњ.коцељева.гов.рс и следећих е-маил адреса: мицицсрецко@гмаил.цом и ледок@птт.рс , као путем телефона на број 063 8636 502 или 065 2755 974.
Пријављивање преко интернета може се извршити до 25.септембра. Могуће је и касније пријављивање, као и на сам дан трке, али за те пријаве се не гарантује комплет такмичарски пакет.

СТАРТНИНА: Не плаћа се

КАТЕГОРИЈЕ: Маратон: апсолутна мушка, апсолутна женска, ветерани са хендикеп бодовањем
Полумаратон: апсолутна мушка, апсолутна женска, ветеран и ветеранке са хендикеп бодовањем

НАГРАДЕ: На циљу се добија учесничка медаља, диплома и поклон пакет спонзора. Три првопласирана тркача у мушкој и женској категорији добијају новчане награде.

МАРАТОН
Мушкарци
I -- 30.000 динара
II -- 20.000 динара
III -- 12.000 динара

Жене * - * УСЛОВ је резултат испод 4 сата
I -- 20.000 динара
III -- 15.000 динара
III -- 8.000 динара

Ветерани/ке
I -- 8.000 динара
II -- 5.000 динара
III -- 3.000 динара

ПОЛУМАРАТОН
Мушкарци / Жене
I -- 8.000 динара
II-- 5.000 динара
III -- 3.000 динара

Ветерани/ке
I -- 8.000 динара
II -- 5.000 динара
III -- 2.000 динара

ПРАТЕЋЕ ТРКЕ: Трка задовољства: 2 км –

ГАРДЕРОБА: Осигурана

НОЋЕЊЕ: У случају потребе обратити се организатору.

САТНИЦА:
- 08:30-09:45 Пријава такмичара и преузимање стартних бројева
- 09:45-10:00 Поздравна реч организатора
- 10:00 Старт трке маратона и полумаратона
- 10:05 Старт утрке задовољства
- 14:00 Проглашење победника
- 15:30 Затварање манифестације

ИНФОРМАЦИЈЕ: Бајуновић Владимир 015 556 537
064 827 61 24
Мићић Срећко 011 2755 974
063 863 65 02

Како стићи до Коцељеве

Коцељева се налази на нешто мање од 100 километара од Београда, и то отприлике на половини регионалног пута који повезује Ваљево и Шабац.

Из правца Београда се стиже преко Обреновца, а затим може да се бира или преко Уба или преко Владимираца. Приближно време пута је нешто више од сат времена.

Из правца Новог Сада најбрже се стиже преко Руме и Шапца.

МАРАТОНЦИ И МАРАТОНКЕ – ДОЂИТЕ ДА СЕ ДРУЖИМО

 
ПРИЈАВЕ ЗА ФЕСТИВАЛ ЗИМНИЦЕ 2012

 

     Пријавни лист за зимницу- DOWNLOAD     

     Пријавни лист за гулаш- DOWNLOAD     

 

 
ИНТЕРНЕТ ИЗДАЊЕ "ДРАГИЊЕ КРАЉИЦЕ ДРАГЕ"

 Преузми документ- DOWNLOAD

 
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ

     Републички завод за статистику, на основу Закона о попису пољопривреде 2011. године ("Службени гласник РС", бр. 104/09 и 24/11), објављује

     ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ

     Позивају се грађани који желе да учествују у овом попису у својству пописивача да се од 10. до 14. августа 2012. године од 07 до 15 часова пријаве у згради општинске управе Коцељева, Немањина 74.

     Преузми документ - DOWNLOAD

 
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ОПШТИНСКЕ ИНСТРУКТОРЕ

     Републички завод за статистику, на основу Закона о попису пољопривреде 2011. године ("Службени гласник РС", бр. 104/09 и 24/11), објављује

     ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ОПШТИНСКЕ ИНСТРУКТОРЕ

     Позивају се грађани који желе да учествују у својству општинског инструктора у Попису пољопривреде да се у периоду од 1. до 30. јуна 2012. године пријаве Републичком заводу за статистику путем попуњавања електронске пријаве на веб адреси: www.stat.gov.rs

     Преузми документ - DOWNLOAD

 
Збирна изборна листа кандидата за одборнике Скупштине општине Коцељева

     Дана 25.04.2012. године, Изборна Комисија општине Коцељева донела је, Решење о утврђивању Збирне изборне листе кандидата за одборнике Скупштине општине Коцељева.........................детаљније

 

 
Фестигал зимнице - ТВ Реклама
 
ПРОЈЕКАТ "КОЦЕЉЕВА - ЛЕПО МЕСТО ЗА ЖИВЉЕЊЕ"
 

     У свечаној сали зграде Пореске управе и Катастра у Коцељеви је 17.11.2010. године извршена јавна презентација пројекта ''Коцељева – лепо место за живљење'', којом је локалној јавности представљен овај пројекат који је уједно и први који Европске унија директно финансира у Коцељеви.
     Пројекат се реализује у оквиру програма ''Еxцханге 3'' који реализује Делегација Европске уније у Србији а спроводи Стална конференција градова и општина. Општина Коцељева овај пројекат реализује у партнерству са Градском општином Врачар из Београда и Удружењем градјана за подршку европским интеграцијама ''Евроконтакт'' из Крушевца.
     Током петнаест месеци, колико је предвидјено да траје пројекат, набавиће се опрема за новоотворену спортску салу при основној школи у Коцељеви, али ће истовремено спортски, културни и други јавни радници имати прилике да у сарадњи са партнерима из Врачара науче како да спортску салу искористе, као јавни ресурс од великог значаја за Коцељеву, поред наставе физичког васпитања и за свеобухватно унапредјење друштвеног живота у локалној заједници.
     До завршетка спортске сале, која је поводом Дана општине Коцељева свечано отворена 19. августа 2010. године, ова мала општина, као можда једина у нашој земљи, није имала затворени спортски објекат па су наставници физичког васпитања морали да се сналазе да би изводлили наставу током зимских месеци, а практично нису постојали ни услови за организовано бављење спортом у том периоду.
     Пројекат су присутним градјанима представили Верољуб Матић, председник општине Коцељева, Бранислав Мићић, помоћник председника општине Коцељева, Александар Јовановић, помоћник председника општине Врачар, Ненад Крстић, председник удружења ''Евроконтакт'' и менаџер пројекта и Виолета Стевовић, председница Едукативног центра Крушевац која је и члан Пројектног тима.

 
СТУДИРАЈТЕ У КОЦЕЉЕВИ
 

У Коцељеви од првог октобра, када почиње нова школска година за студенте, почиње са радом Висока школа струковних студија за менаџмент и пословне комуникације са седиштем у Сремским Карловцима. Школа је акредитована од стране високог савета школства, а будућим студентима су на располагању два смера: Менаџмент трговине и маркетинга и Менаџмент пословних комуникација. Све пријаве и информације се могу добити на телефон школе 021/881-862 или у Коцељеви на 015/556-537 и 064/8276-124.

 Пројекти у реализацији
- exchange3 -Питајте председника

Стратегија развоја

Матичар

Курсна листа

Временска прогноза

Телефонски именик

Број посетилаца

Ред вожње

 

www.koceljeva.gov.rs
Улица Немањина 74, 15220 Коцељева
тел: +381 556 355 факс: +381 556 587