Коцељева

 Општина

 Привреда

 Сервиси грађана

 Инфо

 Друштво

 Коцељевачке новости


 Crveni krst Koceljeva
 
      Општинска организација Црвеног крста Коцељева свој рад у 2005. години заснивала је на Програмским опредељењима и Статутарним начелима Црвеног крста Србије те сопственом Плану рада и одлукама органа Црвеног крста Коцељева. У протеклом периоду интезивиране су и реализоване све програмске активности и створени услови за остваривање своје мисије и реализацију задатака.
Велики допринос опремању организације дала је Општина Коцељељва доделом просторија, ЈКП "Прогрес" из Коцељеве, Црвени крст Србије који не само што је поклонио конференцијске столове, ормаре и један компјутер већ и у знатној мери повећао финансијска средства у 2005. години у односу на планирано, као и ООЦК Чукарице који је поклонио два компјутера. Током претходног периода сарадња са локалном самоуправом, предузећима и установама на подручју Општине Коцељева постала је динамична и боља. Активисти и волонтери Црвеног крста на челу са Секретаром Станком Петровић учествовали су на свим стручним семинарима и другим облицима едукације.
Општинска организација Црвеног крста Коцељева је наставила успешну сарадњу са више организација Црвеног крста у Србији и Републици Српској посебно на пољу давалаштва крви.
Активности организације усмерене су ка бризи о деци која су у стању социјалне потребе, деци без једног или оба родитеља, брига о старима (посећивана су старачка домаћинства, старим и изнемоглим лицима на подручју Општине Коцељева пружен је лекарски преглед...).
Општинска организација Црвеног крста Коцељева у чијем саставу делује Друштво доборовољних давалаца крви окупља 304 даваоца крви. Црвени крст и ДДДК "Коцељева" били су организатори или су учествовали на акцијама давања крви код организација са којима сарађују у оквиру Асоцијације Косовски божур у Србији и Републици Српској укупно 13 акција. Највише пута у нашој Општини крв је дао Перић Милорад - 100 давања.
 
ЦРВЕНИ КРСТ КОЦЕЉЕВА
ДРУШТВО ДДК KOCELJEVA

Немањина 99, 15220 Коцељева
тел/факс.: 015 558 130
e-mail : ckrtskoc@ptt.rs
ГАЛЕРИЈА


Пројекти у реализацији
- exchange3 -

Питајте председника

Стратегија развоја

Матичар

Курсна листа

Временска прогноза

Телефонски именик

Број посетилаца
website-hit-counters.com

Ред вожње

 

www.koceljeva.gov.rs
Улица Немањина 74, 15220 Коцељева
тел: +381 556 355 факс: +381 556 587