Koceljeva

 Optina
Lokalna samouprava
Zvanini
- Slubeni glasnici
- Statut optine
Elektronska uprava

 Privreda

 Servisi graana

 Info

 Drutvo

 Koceljevake novosti


 Fudbal

 

          FK "Radniki" iz Koceljeve,osnovan je 14.04.1937. godine. Ovaj klub svetle tradicije,sledee godine proslavlja 70 godina svog postojanja i neprekidnog trajanja. Osnovali su ga a i danas u njemu igraju radnici i studenti. Prvobitno ime je bilo FK "Tamnava". Posle II svetskog rata oko 10-tak godina nosio je ime "Dia Ati", da bi 60-tih godina sada ve proslog veka, poneo naziv FK "Radniki",koji i dan danas sa ponosom nosi. Sve vreme trajanja vezan je za abacki fudbalski savez.

          FK "Radniki" se takmii u Posavskoj zoni i u ovoj godini zauzeo je esto mesto. Pored prvog tima koji sainjavaju veinom igrai iz Koceljeve i okoline, u ovoj zoni takmie se petlii i pioniri. Klub ima svoj teren, uraen po projektu legendarnog golmana Mrkuia, i etiri hektara povrine oko igralita koje se nalazi u okviru sportsko-rekreacionog centra sa otvorenim bazenom.

          Perspektive kluba su takmienje u Srpskoj ligi gde je ovaj klub ve tri puta igrao, osvojivi u 2001. godini do sada najbolji rezultat, tree mesto u Srpskoj ligi.

 

 Projekti u realizaciji
- exchange3 -

Pitajte predsednika

Strategija razvoja

Matiar

Kursna lista

Vremenska prognoza

Telefonski imenik

Broj posetilaca
website-hit-counters.com

Red vonje

 

www.koceljeva.gov.rs
Ulica Nemanjina 74, 15220 Koceljeva
tel: +381 556 355 fax: +381 556 587