Koceljeva

 Opština

 Privreda

 Servisi građana

 Info

 Društvo

 Koceljevačke novosti


 Košarka

          U istoriji sporta opštine Koceljeva bilo je pokušaja da se registruje košarkaški klub, ali tek izgradnjom sportske hale stvoreni su pravi uslovi za osnivanje košarkaškog kluba. Klub je zvanično osnovan 20.10.2010. godine kao udruženje građana, ljubitelja košarke.

          Na osnivačkoj skupštini izabrano je rukovodstvo, upravni odbor od 7 članova u koji su ušli profesori fizičkog vaspitanja iz osnovne i srednje škole i aktivni i bivši igrači košarke. Košarkaški klub "Koceljeva" registrovan je pri Ministarstvu sporta i omladine 08.12.2010. godine.

          Za početak, krenulo se sa radom u neuslovnoj maloj sali osnovne škole u Koceljevi, gde 75 dece, uzrasta od 1 do 8 razreda, u košarkaškoj sekciji kluba vredno trenira. Kada se budu stvorili uslovi u novoizgrađenoj hali, tj. kada se budu postavili koševi i semafori, klubu će se priključiti i srednjoškolci, omladinci iz Koceljeve i studenti van nje.

          Namera rukovodstva je da oformi seniorski tim i da se on u ovoj godini uključi u regionalno takmičenje zapadne Srbije. Očekujemo da po prvi put ove godine ljubitelji košarke odgledaju nekoliko zvaničnih košarkaških utakmica i na taj način stimulišemo podmladak kluba za uključenje u njihove lige za 2012. godinu.

          Rukovodstvo kluba za rad sa podmlatkom i prvim timom angažovalo je Predraga Mušickog, trenera košarke iz Šapca, poznato ime u košarkaškom sportu sa svim potrebnim Fibinim legitimacijama.

          Nadamo se da ćemo pored dinarskog ŽIRO RAČUNA 245-76764-20, uskoro otvoriti i devizni žiro račun, tako da nas naši sugrađani i zemljaci u Srbiji i dijaspori mogu finansijski pomoći.

 Projekti u realizaciji
- exchange3 -

Pitajte predsednika

Strategija razvoja

Matičar

Kursna lista

Vremenska prognoza

Telefonski imenik

Broj posetilaca
website-hit-counters.com

Red vožnje

 

www.koceljeva.gov.rs
Ulica Nemanjina 74, 15220 Koceljeva
tel: +381 556 355 fax: +381 556 587