Koceljeva

 Opština

 Privreda

 Servisi građana

 Info

 Društvo

 Koceljevačke novosti


 Odbojka

 

          Prvi početci odbojke na prostorima opštine Koceljeva zabeleženi su još davne 1949. godine,kada su đaci u slobodno vreme prebacivali loptu preko kanapa. Kako je vreme prolazilo i interesovanje postajalo sve veće,došlo se na ideju da se osnuje odbojkaški klub. Tako je 1956. godine osnovan odbojkaški klub "Tamnava" iz Koceljeve, koji se uključuje u zvanična takmičenja na republičkom nivou. Osnovne boje kluba su: plavo-bela.

          Dugo godina je muški odbojkaški klub sa promenljivim uspehom igrao u Srpskoj ligi - grupa "Zapad". Nakon promena u OSS(Odbojkaški Savez Srbije) i ukidanja Srpske lige, klub je prebačen u Međuokružnu ligu - grupa "Zapad". Najveći uspeh napravljen je u sezoni 2002/2003 kada je ekipa zauzela prvo mesto u Međuokružnoj ligi - grupa "Zapad" i plasirala se u viši rang takmicenja u Drugu "B" ligu - grupa "Zapad". Ova ekipa se i danas takmici u Drugoj "B" ligi - grupa "Zapad".

          Uspeh i masovnost muške odbojke doprineli su razvoju i ženskog kluba. On je osnovan 1972. godine i uključuje se u republička takmičenja. Ekipa se takmiči u Međuokružnoj ligi - grupa "Zapad". Najveći uspeh ženskog kluba je osvajanje trećeg mesta u Međuokružnoj ligi.

 Projekti u realizaciji
- exchange3 -

Pitajte predsednika

Strategija razvoja

Matičar

Kursna lista

Vremenska prognoza

Telefonski imenik

Broj posetilaca
website-hit-counters.com

Red vožnje

 

www.koceljeva.gov.rs
Ulica Nemanjina 74, 15220 Koceljeva
tel: +381 556 355 fax: +381 556 587