Такмичење у припремању ловачког гулаша наставља да привлачи велику пажњу на Фестивалу зимници у Коцељеви и обара рекорде по броју учесника.
Ове године било је преко 260 екипа, али великој већини њих пласман није био примарни циљ.
Најважније им је, како кажу, било да се лепо проведу, уживају у дружењу и разним ђаконијама које су се спремале под реком сунцобрана дуж Немањине улице у овој тамнавској вароши.
Стручни жири у саставу Јордан Настановић, светски судија и Милорад Аћимовић, асоцијација ГЕТЕКС имали су више него захтеван задатак, да међу великим бројем узорака препознају онај најбољи, који испуњава све гастрономске критеријуме, од изгледа, преко мириса до укуса.
Свака екипа имала је свој тајни састојак и посебну рецептуру а по мери еминентног жирија био је гулаш који су припремили учесници из Ваљева.